21. maj 2009

Send en ungdomskriminel ud af landet!

Morten, en racismedømt ungdomskriminel

Den ungdomskriminelle Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti, der i 2002 blev dømt for racisme, vil gerne i EU-parlamentet bl.a. for at bekæmpe svig, svindel og korruption. Men det er måske ikke det bedste at lade en kriminel bekæmpe kriminalitet!!! En person, der underkender demokratiet og tager sig selv til rette. En person, der er fuldstændig resistent over for sund fornuft. En person, der til dagligt omgås racister og våbenkriminelle i en bande, der i grunden burde forbydes. *)


Der er vel kun én formildende ting ved at sende Morten Messerschmidt ud af landet, nemlig, at vi så har én kriminel mindre i Danmark - og at vi på den måde måske nemmere kan få Danmark tilbage.

MORTEN MESSERSCHMIDT (DF)
Morten Messerschmidt er en hyklerisk kriminel

1 kommentar:

  1. 267.037 danskere fulgte min opfordring sendte den racismedømte, ekstremistiske ungdomskriminelle ud af landet, det kan man vel kun være glad og taknemmelig for, så gør han ingen skade her i Danmark. I EU er han kun en lille bitte dråbe i havet (1/736), så med mindre han laver en Jamre-Camre, så er han snart glemt. Hurra for det! Ud med de kriminelle!

    SvarSlet