7. december 2008

Morten Messerschmidt er en hyklerisk kriminel

En ekstremistisk ungdomskriminel racist

Når den unge ballademager og ungdomskriminelle racist Morten Messerschmidt fra det ekstremistiske parti Dansk Folkeparti med en fuldstændig perfid og herrenvolksagtig debatform skoser Tarjei Haaland fra Greenpeace for kriminalitet i en debatudsendelse på DR P1: Vi danskere er nogle kulsvin, så er den ungdomskriminelle Morten Messerschmidt blot en infam og lausig hykler.

Morten Messerschmidt lever i en eller anden fantasiverden, hvor han har en klar interesse i at være så obstruerende som muligt, hvor han bliver mere og mere outreret for at skabe opmærksomhed om sig selv fuldstændig som de andre ungdomskriminelle i Dansk Folkeparti. Og det er bare én ting ved Morten Messerschmidt, det er usmageligt og kommer i den grad i gennem i hans debatform.

Våbenkriminel taget på fersk gerning

Morten Messerschmidt glemmer vist, hvordan hans partileder Pia Kjærsgaard tog sig selv til rette og optrådte som våbenkriminel. Det er jo en total syg virkelighedsopfattelse og en syg demokratiopfattelse, at bare fordi hun ikke er tilfreds med våbenloven, som folketingsflertallet har besluttet, så går hun ud og tager sig selv til rette. Det er en underkendelse af demokratiet, og det hører ikke til i ordnede samfund.

En våbenkriminel, en ungdomskriminel og en meget sort præst

Morten Messerschmidt ved åbenbart ikke, at man ikke skal underkende de demokratiske beslutninger. Er Morten Messerschmidt racistiske kriminalitet i overensstemmelse med med landets lov og ret, nej men Morten Messerschmidt er fuldstændig resistent over for sund fornuft. Og selv om jeg for lang tid siden advarede ham mod at komme i de kriminelle kredse, så begik han selv en alvorlig forbrydelse sammen med de andre unge ballademagere fra Dansk Folkeparti. Og han blev dømt og blev straffet og må nu leve med prædikatet ungdomskriminel og racist resten af livet. Tænk hvad der ikke kunne være blevet af ham, hvis han havde lytte til lidt fornuft. Nu er han endt i de kriminelle kredse i Dansk Folkeparti.
NB! Tankevækkende, at jeg allerede for knapt 4 år siden tænkte: Morten Messerschmidt er måske i virkeligheden en hykler!

Morten Messerschmidt i dårligt selskab

Morten Messerschmidt skal være glad for, at vi andre ikke som han tænker: "Folk der stiller sig op mod samfundet og demokratiet, de skal bare spules i havet."

Hør den ungdomskriminelle hykler Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti i Vi danskere er nogle kulsvin (DR P1 Debat 5. december 2008)

NB! Inden du evt. vil kritisere blogindlægget, så lyt til udsendelsen - det er stort set Morten Messerschmidts egne ord, jeg har brugt.

Espersen: Messerschmidt skal kultiveres (Berlingske.dk 10. december 2008)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar