4. juni 2009

Om sindelagskontrollanterne

Hans Jørgen Bonnichsen

Læs her et godt indlæg af Hans Jørgen Bonnichsen og Fathi El-Abed i Politikken:
DF forsøger at lukke kæften på os
Må man bruge sin ytringsfrihed til at give udtryk for sine holdninger – også når det er Dansk Folkeparti inderligt imod? Ikke hvis det står til Dansk Folkeparti, som hellere end gerne vil uddele mundkurve og intimidere politiske modstandere, når de oplever, at trykket på deres synspunkter vokser. Vi har begge oplevet det på egen krop. Begge er vi forsøgt givet mundkurv på.

Fathi El-Abed

Læs videre DF forsøger at lukke kæften på os (2. juni 2009)

Hvis du osse vil læse, hvor perfidt og fascistoidt Pia Kjærsgaard kan optræde, så læs hendes svar her: »El-Abed og Bonnichsen er et umage par« (Politiken 2. juni 2009)
Man skal ikke i den forbindelse glemme, at Pia Kjærsgaard er en ekstremistisk våbenkriminel, der har dom for, at man må kalde hendes udtalelser for racistiske, og har dom for, at man må kalde hende for landsforræder.

Pia Kjærsgaard - Fascistoid ekstremist

Pia Kjærsgaard er med den magt hun har en ekstremt farlig person for det danske demokrati.

3 kommentarer:

 1. Jeg er ikke uenig. Men vil blot påpege, at den gode hr. Obama (og hans tyske hun-kollega) fører en for verdenssamfundet stærkt skadelig, protektionistisk politik stik imod andre internationale aftaler. Det sker vist nok også i lyset af et tryk fra visse hjemlige problemer.

  SvarSlet
 2. Hej Henrik
  Jeg har lidt svært ved at se, hvordan det har noget med Pia Kjærsgaard at gøre? :)

  SvarSlet
 3. Du skriver, at Dansk Folkeparti hellere end gerne vil uddele mundkurve og intimidere politiske modstandere, når de oplever, at trykket på deres synspunkter vokser. På samme måde vil hr. Obama og fru Merkel føre skadelig protektionistisk politik, når de nu oplever, at trykket på deres landes økomier vokser.

  Efter det skrevne ville ingen af parterne agere på denne måde, hvis det ikke lige var fordi...

  SvarSlet