10. maj 2008

Dansk Folkepartis danske værdier


Jeg er godt klar over, at nogen vil sige, at Pia Kjærsgaard ikke er en mand. Og hvad så? - siger jeg. Det kan godt være, at der er nogen, der er forargede over, at jeg bruger Hitler i illustrationen. Men det er meget sigende for den måde, at Dansk Folkeparti angriber muslimerne og andre danskere på. Kunne nogen måske have forestillet sig for et par år siden, at vi skulle acceptere en antimuslimsk hetz i Folketinget? Og kan man forestille sig, at det næste bliver, at Dansk Folkeparti faktisk kræver, at Dansk Folkepartis program skal læres uden ad af alle danskere? Ja, det kan man da godt.

Pia Kjærsgaard: "Vi er klar over, at nogen vil sige, at det kun handler om tørklæder og ikke burkaer. Og hvad så? - siger jeg så. Det kan godt være, at der er nogen, der er forargede over, at vi bruger burka i vores annonce. Men det er meget sigende for reaktionerne, at de angriber os. Kunne nogen måske have forestillet sig for et par år siden, at vi skulle acceptere tørklæder i Folketinget og i Højesteret? Og kan man forestille sig, at det næste bliver en burka? Ja, det kan man da godt."

Dansk Folkeparti elsker muslimer
(Rune Engelbreth Larsen - Politiken)

4 kommentarer:

 1. Tak Per!!

  Jeg har tilladt mig at poste dit indlæg på min blog med kildeangivelse. På Stiftenblog optræder DF´erne desværre temmeligt suverænt :-(

  http://www.stiftenblog.dk/showpost.asp?bid=1552&pid=9043

  Bedste hilsner
  Pia Bjerre Christensen

  SvarSlet
 2. Nå, nu har jeg alligevel ændret det til et link :-D
  Jeg har det bedst med at spørge først.

  SvarSlet
 3. Hej Pia

  Du skal være velkommen til at gengive min blog. Frækhed belønner sig ;-)

  Bedste hilsner
  Per Holm Knudsen

  SvarSlet
 4. Tak for det :-D

  Jeg har i øvrigt først for nylig fundet din blog og blev mægtig glad for, at du med din baggrund tager del i den politiske debat. Det er der brug for!

  SvarSlet