26. maj 2008

SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge

SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge

Jeg får røde og bestemt ikke socialistiske knopper, når jeg hører SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge snakke om prostitution. Magen til moralisme skal man da lede længe efter. Ydermere havde jeg så i dag den ubehagelige oplevelse at måtte give Dansk Folkepartis Kenneth Kristensen Berth 100 % ret i hans synspunkter. Jeg er ikke nogen ynder af hverken Kenneth Kristensen Berth eller Dansk Folkeparti, men han havde bare fuldstændig ret i sin sobre og velafbalancerede argumentation i en debatudsendelse på DR/P1 debat Hvor er venstrefløjens frisind?

Kenneth Kristensen Berth, DF

Pernille Vigsø Bagge siger blandt meget andet (sludder), ”at man ikke skal gøre menneskers kroppe til markedsobjekter, som man kan købe på linie med alt muligt andet” og, at hvis en køber en andens krop til en ydelse, så skal køberen straffes, at den enkeltes krop ikke kan bruges som "salgsvare", at det osse handler om "lighed og ulighed", og at de prostituerede sælger deres krop, fordi de "mangler penge".

Hvis man man virkelig accepterer Pernille Vigsø Bagges argumentation, ja så skulle det faktisk forbydes enhver arbejdsgiver at ansætte medarbejdere. Og mennesker, der kommer og køber min arbejdskraft, skulle straffes, fordi jeg har brug for at tjene penge og derfor er nødt til at sælge min krop i psykoterapiens og sexologiens tjeneste. Måske handler det i virkeligheden ikke om at sælge sin krop for Pernille Vigsø Bagge, men snarere om hvilken del af kroppen, man sælger en ydelse med. Jeg sælger mit hoved og nogen gange mine hænder og ja nogen gange det meste af kroppen. Kunne det handle om, at det er fordi de prostituerede sælger en ydelse via deres kønsorganer, at Pernille Vigsø Bagge agererer moralismens vogter – eller handler det om en religionsforstyrrelse?

At kalde Pernille Vigsø Bagge for "Venstrefløj" er en skændsel, det er som at høre en anakronistisk indremissionær. Velkommen tilbage Olfert Richard, er du reinkarneret som Pernille Vigsø Bagge?

OG til SF: Pernille Vigsø Bagge kan s’gu da ikke give udtryk for SF’s politik, vel?
Hvis SF virkelig vil prostitutionen til livs, hvorfor så ikke ganske enkelt forbyde prostitution og pornografi? Og hvis ikke, så arbejd for at forbedre de sociale forhold for de prostituerede, der har dårlige sociale forhold. Og fri for os for Pernille Vigsø Bagges anakronistiske hattedameri.

Hør debatudsendelsen her: Hvor er venstrefløjens frisind?
SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge
Kenneth Kristensen Berth, DF
Advarsels stempel mod ludere - En luders dagbog
Afkriminaliseret købesex en succes i New Zealand (Berlingske Tidende 09.06.2008)

Seksualpolitisk Forum
Sexarbejde - Talerør for sexarbejdere

SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge II (20. juni 2008)
Skinger Pernille Vigsø Bagge (1. december 2010)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar