20. juni 2008

SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge II

Pernille Vigsø Bagge?

Er SF ved at reinkarnere som denne tids Indre Mission med hattedamen Pernille Vigsø Bagge som den genopstandne Olfert Richard? Når man har fulgt PVBs argumentation igennem en tid for forbud mod at købe seksuelle oplevelser af prostituerede m/k'er, så man kan nemt få det indtryk. Senest i en kommentar “Snerperi” i Information 14. juni 2008 til Kenneth Kristensen Berth, DF, som jeg bestemt aldrig har haft sympati for, men ikke desto mindre må give 100% ret i en sober og velafbalanceret argumentation i indlægget Moralens vogtere.

Pernille Vigsø Bagge skriver bl.a. ”KKB har sat kikkerten for det blinde øje, når han påstår at prostitution er baseret på 'to selvstændige, frie og myndiges valg', som 'ingen lider skade af'. Det er udtryk for uvidenhed/kynisme, hvis man insisterer på, at såvel køber som sælger vælger frit og til enhver tid har glæde af relationen - også seksuelt.”

Olfert Richard?

Ingen siger nogen steder, at prostituerede nødvendigvis har seksuel glæde af relationen. Og mon ikke man i seksuallivet kan finde millioner af mennesker, der har haft sex med hinanden, og hvor den ene part har haft andre motiver end den umiddelbare seksuelle glæde? Men skal man forstå SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge ret, så skal være et lovmæssigt krav, at begge parter skal have en nærmere defineret seksuel glæde i en hvilken som helst seksuel relation. Har de ikke det, så skal den part, der fik den seksuelle glæde straffes, i det den anden part aldrig vil kunne betragtes som “selvstændig, fri og myndig”, hvis vedkommende ikke havde seksuel glæde, men f.eks. havde andre motiver end den umiddelbare seksuelle glæde. Og det er jo det rene nonsens. Eller osse er det tale en uhyggelig totalitær tankegang.

Og hvis vi i øvrigt ser på andet arbejde end sexarbejde, så er der da virkelig mange mennesker, der først fremmest går på arbejde for at tjene penge og som ikke “har glæde af relationen - også arbejdsmæssigt”. Hvor sjovt er det f.eks. at stå ved et samlebånd, eller et kassebånd?

PBV har tidligere argumenteret med, ”at man ikke skal gøre menneskers kroppe til markedsobjekter, som man kan købe på linie med alt muligt andet”. Nu er prostitution jo ikke slaveri, så derfor passer PVBs argumentation på en hvilket som helst lønnet arbejdsrelation mellem mennesker. Ønsker SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge i grunden forbud mod lønarbejde? PVBs forbudsforslag svarer til, at hvis du køber en granitfugl til din have, så skal DU straffes, fordi den kinesiske granitarbejder måske er underbetalt og måske får støvlunger.


Hvis SF VIL prostitutionen til livs, så stil da for pokker forslag om helt at forbyde prostitution, pornografi, nøgenfotografier, swingerklubber, natklubber osv.

SF er forpestet af teologer - og missionerende teologer har fanden skabt. Sindelagskontrol kan ikke være SFs politik!

Kenneth Kristensen Berth (DF): Moralens vogtere (Information 10.06.2008)

SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge I (26. maj 2008)
Skinger Pernille Vigsø Bagge (1. december 2010)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar