1. december 2010

Skinger Pernille Vigsø Bagge

Pernille Vigsø Bagge, SF’s gammelpuritanske svar på den genopstandne Olfert Richard, himler på sædvanlig vis op mod voksne menneskers frie ret til selv at bestemme deres seksuelle relationer med eller uden penge. Pernille Vigsø Bagge skriver skingert bl.a.: ”Fordi nogle få prostituerede synes, det er fedt at være prostitueret, skal vi andre ikke nødvendigvis finde os i prostitutionslobbyens (Seksualpolitisk Forum og SIO, phk) forkvaklede menneskesyn: kvinder som varer og mænd som vilddyr med en ukontrollabel seksualitet.” (Politiken 25. november 2010)

Hvis man går lidt ned i Pernille Vigsø Bagges udgydelse, så viser den jo et menneskesyn, man ikke skulle tro var muligt i SF i året 2010. I virkeligheden er det jo slet ikke Seksualpolitisk Forum og SIO, der opfatter sexarbejdere som ”varer og mænd som vilddyr med en ukontrollabel seksualitet”. Det er Pernille Vigsø Bagges egen personlige opfattelse.

Pernille Vigsø Bagge ønsker som andre fra renhedslobbyen, Victorias døtre, at kriminalisere køb af seksuelle ydelser, hvilket vel svarer til at straffe folk, der køber brød hos bageren, fordi bageren måske risikerer at få mellunger.

Victorias døtre


Hvis Pernille Vigsø Bagge virkelig ville prostitutionen til livs, hvorfor foreslår hun så ikke et regulært forbud mod at sælge seksuelle ydelser? Hvis Pernille Vigsø Bagge vil hjælpe de grupper af prostituerede, der har problemer, hvorfor foreslår hun så ikke en bedre social- og narkopolitik?

Pernille Vigsø Bagges nuværende korstog mod voksne menneskers ret til selv at bestemme deres seksuelle relationer med eller uden penge virker mere som en form for religionsforstyrrelse end velovervejede politiske tanker, der hører hjemme i et frisindet socialistisk parti. Pernille Vigsø Bagge skulle tage at overveje Kristendemokraterne.

Hvis Pernille Vigsø Bagge vil vove at udvide sin gammelpuritanske og indskrænkede horisont, så kunne hun måske få noget ud af at læse Dorrit Saitz interview med belgiske Patsy Sörensen: Forbud hjælper ikke prostituerede. (Politiken 28. november 2010).

NB. Godt argument fundet på nettet: "Hvorfor skal noget, der er lovligt at give væk, være forbudt at sælge?"

Læs osse: Pernille Vigsø Bagge vildleder Politikens læsere om prostitution (damefrokosten.com)

SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge I
SF’s hattedame Pernille Vigsø Bagge II

Ingen kommentarer:

Send en kommentar