27. februar 2008

Terroristen Søren Krarup

Søren Krarups gud

Min første tanke, da jeg læste Søren Krarups kommentar ”Kulturberigende mordplaner” i Weekendavisen nr. 8/2008, var: Søren Krarup er tosset i hoved, måske lider han af galopperende religionsforstyrrelse. Denne tredjegenerations tyske indvandrer stiller sig op som dommer, og dømmer egenhændigt en dansk statsborger til at være terrorist, blot fordi PET antyder, at den pågældende mand muligvis havde planer om at myrde en af tegnerne fra Jyllands-Posten-krisen. Manden er hverken sigtet eller endsige dømt for nogen kriminel handling og er med andre ord ikke terrorist. For at bruge Søren Krarups egne ord, så har Søren Krarup med denne kommentar endnu engang afsløret sig som uværdig til at sidde i folketingets lovgivende forsamling. Gad vide om Søren Kraups religionsforstyrelse får ham til at tro, at han er selveste den treenige gud – altså både lovgivende, udøvende og dømmende. Søren Krarup kan selv være terrorist, kan han, kulturforringende for Danmark er han i hvert fald. Og en passant så har evt. mordplaner mod en tegner intet med terror eller trussel mod statens sikkerhed at gøre. Det er allerhøjst en trussel mod tegnerens sikkerhed.

4 kommentarer:

 1. Det er godt og befriende at der findes sider som denne. Man kan ellers ofte føle sig som sat tibage til 1930`ernes USA eller Tyskland, når man tænker på højrereaktions cotraangreb på de meneskelige frihedsværdier.
  Det er blevet acceptabelt at give muslimerne skyld for alt der går galdt i samfundet, inclusive denglobalisering der begyndte med Berlinmurens fald.

  SvarSlet
 2. Tak for din kommentar.
  Per Holm Knudsen

  SvarSlet
 3. Det er da klart de giver muslimerne skylden for sådanne ting når det er muslimer der gør det? Du ser ikke en kristen der ville slå en tegner ihjel bare fordi han har tegnet Muhammed, Jesus eller måske er kommet til at træde dem over tæerne ved anden form for "satire". Jeg synes folk burde se hvad det er muslimerne og de kristne (inkl. Søren Krarup) siger og ikke hvad det er I vil høre.
  Mvh Jakob Jensen

  SvarSlet
 4. Problemet er netop, at man som du giver alle muslimer skyld for enkelte rabiates handlinger. Det ville jo svare til at gøre alle kristne ansvarlige for Søren Krarups udgydelser - det vil de fleste kristne nok betakke sig for.

  Med hensyn til at dræbe mennesker, der ikke har den "rette tro", har de kristne vist ikke noget at sige muslimer eller andre religioner på.

  SvarSlet