18. marts 2008

Søren Gade er en patetisk hykler

Krigsminister Søren Gade hygger sig i Afghanistan

Professionelle soldaters arbejde er at slå ihjel i krig. En risiko ved arbejdet er at blive slået ihjel eller evt. at blive livsvarigt lemlæstet. Således blev 2 professionelle danske soldater slået ihjel igår i Afghanistan (hvad laver de dog der?) af en afghansk selvmordsbomber (de fattiges svar på krigsfly og tanks). Det bringer som sædvanligt krigsminister Søren Gade helt op i det patetiske og hykleriske felt.

I Politiken er han citeret for følgende: "At man (taleban) så er så kynisk, at man er ligeglad med, om der ryger civile med – det viser jo med al tydelighed, hvad vi er oppe imod." (Søren Gade frygter flere bomber mod danske soldater)

Jamen de danske soldater har da slet ikke ramt civile, og Søren Gades allierede USA rammer da aldrig civile med deres såkaldte "præcisionsbomber". Søren Gade for fanden, tror du vi er dumme?I Information er krigsminister Søren Gade citeret for følgende:
"Det viser med al tydelighed grusomheden hos de mennesker (taleban), vi er oppe imod." (To danske soldater dræbt i Afghanistan)Jamen, hvor hyklerisk og patetisk kan krigsminister Søren Gade dog blive? Så vi ikke for nyligt, hvordan nogle danske soldater jublede i tv, da det formentligt lykkedes dem at slå nogle afghanske modstandsfolk ihjel. (Danske soldater jubler over døde talebankrigere (Avisen.dk))

Jo så grumsomme og kyniske ér soldater, og den mest kyniske og grusomme er nok deres chef: Krigsminister Søren Gade. Det handler om jo blot om ARBEJDSULYKKER, fordi krigsminister Søren Gade vil "gøre arbejdet færdigt!"

Noget helt andet er så, at vi nu formentligt igen skal se kister i TV, der kommer hjem, krigsministeren i TV til begravelse osv. osv. GAB! Naturligvis er det rigtig sørgeligt for de pårørende, men hvad kommer det dog os andre ved?

Kunne man forestille sig, at regeringens kontrolfreak geskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen, stiller op til begravelser ved alle almindelige arbejdsulykker i Danmark?
Eller kunne vi forestille os, at transportminister Carina Christensen stillede op til alle trafikofres begravelser i Danmark?

Hvor er Søren Gades proportioner dog henne, hvis de nogen sinde har været der?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar