17. marts 2008

Genfærdsminister Karen Jespersen II

Genfærdsminister Karen Jespersen


Genfærdsminister Karen Jespersen, der hvileløst vandrer fra parti til parti, næste stop bliver formentligt Dansk Folkeparti, er på en personlig vendetta overfor en socialpolitisk kritiker nemlig SF'S socialordfører Özlem Cekic. Özlem Cekic har formastet sig til at kritisere regeringens politik overfor socialt udsatte børn ved at bakke 16 socialrådgivere fra Kalundborg kommune op.

Som reaktion på kritiken har genfærdsminister Karen Jespersen bedt ankestyrelsen at undersøge Özlem Cekics virke som sygeplejerske. Hvor lavt kan genfærdsminister Karen Jespersen dog synke? Skulle man være rigtig ond, kunne man spørge om, det er et udslag af genfærdsminister Karen Jespersens velkendte islamofobi? Eller handler det blot om, at genfærdsminister Karen Jespersen har en usædvanlig lav personlig moral?

Özlem Cekics
Foto: : Michael Daugaard


Dagbladet Information skriver i en leder i dag:

"FØJ FOR POKKER

TÆNK AT HUN GØR DET. Tænk at hun vil være det bekendt. Tænk at hun føler sig så presset. Tænk at landets "velfærdsminister" for at standse en velargumenterende politisk modstander vælger at afspore en af de vigtigste sociale debatter overhovedet ved iværksætte en personlig undersøgelse af en af sine hårdeste kritikere.

Historien handler om Karen Jespersen (V). Hun kandiderer for øjeblikket til at gå over i historien som en af de ringeste og mest uengagerede ministre for det sociale område nogensinde, fordi der ingen penge er til området, og fordi de sociale sager hober sig op over alt i et system, der ikke længere er gearet til at tage sig af de voksende sociale problemer. Derfor kritiseres ministeren, som ikke længere kaldes socialminister, fra alle sider.
.....

MEN REAKTIONEN fra den pressede Karen Jespersen kom prompte. I stedet for at kaste den alvor og seriøsitet ind i et af Danmarks største sociale problemer, satte hun samme dag, som Cekic var interviewet i Berlingske Tidende, Ankestyrelsen i gang med at undersøge Özlem Cekics virke som sygeplejerske. Har hun mon været skyld i pligtforsømmelse, før hun blev valgt til Folketinget?

... Der er kun én beskrivelse, som dækker Karen Jespersens fremgangsmåde, og det er magtmisbrug.

...Sådan lukker man munden på en modstander og sådan får man en ubehagelig diskussion til at handle om noget helt andet. Føj for pokker.
"

Det totalitære samfund rykker nærmere og nærmere med genfærdsminister Karen Jespersen.

------------------

Kommunal alarm: Udsatte børn svigtes (Politiken)

Jelved: Giv sagsbehandlerne færre sager (Politiken)

FØJ FOR POKKER (Information)

Özlem Cekic: Der er ikke noget at komme efter

Jeg kræver en undskyldning (Berlingske Tidende)

Özlem Cekics' hjemmeside

--------

Håndtegneren Roald Als havde denne kommentar i Politiken i dag (26. marts 2008)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar