28. marts 2008

SOMMERKURSER PÅ ÆRØSommerkurser på Ærø med Maria Marcus og Per Holm Knudsen

Så laver vi igen - på 21. år - sommerkurser på Ærø om seksualitet og kærlighed

Folk deltager i vores kurser af flere grunde. De fleste fordi de er nysgerrige, ønsker ny inspiration i deres liv og vil have en sjov og livfuld sommer. Nogle kommer fordi de har egentlige problemer - gamle traumer eller overgreb, problemer med lyst, med fantasier, med hemmelige længsler, problemer i deres parforhold. Og nogle kommer for at finde sig en kæreste.

Det er dog ikke flirtekurser eller deciderede find-sammen-kurser vi laver - hverken det der handler om seksualitet eller det, der handler om kærlighed.

Vores sigte er, at deltagerne får en dybere og mere vital kontakt med sig selv og hinanden. Nogle finder faktisk sammen på kurserne - enten som par eller som venner. Nogle går fra hinanden på en ordentlig måde. Andre finder en kæreste kort efter kurset! - Men vigtigst: De fleste finder sig selv.

Vores kurser plejer at være velbesøgte, folk er meget glade for dem, og mange bruger vendinger om deres liv som "før Ærø" og "efter Ærø". En del laver sig et nyt netværk, andre danner smågrupper, hvor man ved, at der er nogen man kan snakke med, og hvor man kan møde forståelse, fordi man har et fælles udgangspunkt.

Vi er begge professionelt uddannede psykoterapeuter og medlemmer af Psykoterapeut Foreningen. Vi har hver især lavet mange kurser - især omkring seksualitet - inden vi startede vores faglige samarbejde med kurser på Ærø i 1988. Vores personlige venskab rækker tilbage til 1971.

Og vi ved fra vores arbejde, såvel som fra vores eget liv, at seksualiteten og følelseslivet i det hele taget er noget dynamisk, noget der kan udvikle sig, på samme måde som vores muskler og vores åndsevner. At et menneske der er i nogenlunde følelsesmæssig og seksuel balance, har mere energi til sin rådighed end den, der går rundt med bogstaveligt talt stramme balder og arme, der ikke tør række ud.

Derfor laver vi vores kurser. Fordi vi ved, at man kan arbejde med sine problemer og sig selv - og finde nye ressourcer.

Hvis det har vakt interessere at høre nærmere om kurserne, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information. Læs mere på vores hjemmeside mkkurser.dk


Sommer, sol og ny seksuel inspiration på Ærø 13. - 19 juli 2008
Et oplevelsesorienteret kursus om seksualitet, kontakt, intimitet og glæde
med Maria Marcus og Per Holm Knudsen
Sommer, sol og drømmen om kærlighed på Ærø 20. - 26. juli 2008
Et oplevelsesorienteret kursus for par og enlige om kontakt, nærhed, glæde - og om at forstå hinanden og sig selv med Maria Marcus og Per Holm Knudsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar