11. februar 2009

Martin Henriksen - sindelagskontrollant

Martin Henriksen - sindelagskontrollant


I Danmark har vi det demokratiske princip, at enhver myndig person kan vælges til Folketinget. Det kræver ikke nogen klogskab, viden eller erfaring, og Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti er et lærerigt udtryk for dette gode demokratiske princip. Martin Henriksen er så afgjort ikke den skarpeste kniv i Folketingets skuffe, og det skyldes ikke kun, at han er medlem af Dansk Folkeparti, og på den måde er han med til at afspejle bredden af kløgt i Folketinget.

Kig ind i Martin Henriksens hjerne


Martin Henriksens seneste tiltag knytter sig til Dansk Folkepartis mange forsøg på sindelagskontrol. I flg. Politiken så har Martin Henriksen fremført dette forslag til sindelagskontrol:

»Foreninger, organisationer og enkeltpersoner samt talsmænd for disse, der har givet udtryk for følgende, skal offentlige myndigheder, som udgangspunkt, ikke indlede samarbejde med:
1. Udtrykt støtte til sharia.
2. Omtalt kvinder som værende mindre værd.
3. Omtalt anderledes tænkende som værende urene og ulovlige.
4. Gentagne gange udtalt sig imod folkestyret og retssamfundet.
5. Tilhørt eller tilhører organisationer, der eksempelvis modarbejder demokrati.«


Med andre ord ønsker Martin Henriksen at sætte demokratiet ud af spil. Et kendetegn ved demokratiet er, at man stort set kan udtrykke sig, som man vil, og at man f.eks. har lov til at udtrykke modstand mod demokratiet og har lov til at modarbejde demokratiet.

Årsagen til Martin Henriksens antidemokratiske forslag om sindelagskontrol skyldes bla., at Københavns Kommune har samarbejdet med nogen muslimer, som forskellige højreekstremister som genfærdsekstreminister Karen Jespersen opfatter som ekstremister. Ekstremisten Karen Jespersen har det jo med at udråbe muslimer som ekstremister. Tjah, det er jo ikke nyt.

Kunne vi mon tænke os et forslag, der lyder:

»Foreninger, organisationer og enkeltpersoner samt talsmænd for disse, der har givet udtryk for følgende, skal offentlige myndigheder, som udgangspunkt, ikke indlede samarbejde med:
1. Udtrykt støtte til Moseslovene.
2. Omtalt kvinder som værende mindre værd. (Kristne præster f.eks.)
3. Omtalt anderledes tænkende som værende urene og ulovlige. (Martin Henriksen f.eks.)
4. Gentagne gange udtalt sig imod folkestyret og retssamfundet. (Indførelse af sindelagskontrol f.eks.)
5. Tilhørt eller tilhører organisationer, der eksempelvis har medlemmer, der er dømt for racisme. (Dansk Folkeparti f.eks.)«

Man kan selvfølgelig godt mene, at Martin Henriksen skyder sig selv i foden - og så bare sige: Tjah! Især hvis man læser Martin Henriksens mange ejendommelige udtalelser gennem årene.

Læs f.eks. dette galimatis: DFs Martin Henriksen: Bomb Iran (Berlingske Tidende 24. maj 2006)

---------

Karen Jespersen: København samarbejder med ekstremister (Politiken 10.02.2009)
Fem krav fra DF til muslimer i staten (Politiken 10.02.2009)
Professor: Minister skader integrationen (Politiken 10.02.2009)
Muslimernes Fællesråd tager til genmæle (Politiken 10.02.2009)
Fond støtter Muslimernes Fællesråd (Politiken 11.02.2009)

4 kommentarer:

 1. Så læs dog selv dine indlæg igennem inden du spreder støj: "...skal offentlige myndigheder, som udgangspunkt, ikke indlede samarbejde med"

  Der står ikke noget om, at foreningerne skal forbydes - eller forhindres i at udtale/udtrykke sig.

  Mvh
  Rune

  SvarSlet
 2. Hej Rune

  Tak for dit bidrag, du bliver vist nødt til at læse mit indlæg igen, jeg kan ikke, at jeg nogen steder skriver noget om forbud. Så på en måde har du ret, jeg skriver ingen steder, at Martin Henriksen siger: "at foreningerne skal forbydes - eller forhindres i at udtale/udtrykke sig." Kun at han vil have sindelagskontrol som så mange andre DF'ere.

  mvh
  Per Holm Knudsen

  SvarSlet
 3. Der har indsneget sig en fejl i dit hjernediagram. Frikadelle er jo en tyrkisk ret, og ordet er direkte oversat, de tyrkiske er godt nok pølseformet, og uden gris. Det pågældende område i hjernen er ganske afgjort et flæskeområde, med blød svær.

  SvarSlet
 4. Punkterne 3, 4 og 5 overholdes ikke af Henriksen selv og DF må jo sættes på listen over foreninger det offentlige ikke må samarbejde med. Regeringens grundlag gennem 9 år må dermed være væk.

  SvarSlet