23. februar 2009

Inger Støjberg

Kan du tage denne kvinde alvorligt?

Nu skal man ikke drille folk med deres efternavn uanset, hvor skingert det end er, men lige netop navnet Støjberg til Inger Støjberg fra Venstre er næppe specielt velvalgt. Hun burde egentligt osse hedder Inger Det Tager Jeg ikke Alvorligt. Inger Støjberg tager nemlig ingenting alvorligt, hvis det går mod hendes opfattelse af verdens rette sammenhæng, derfor er det osse for det meste komplet umuligt at tage Inger Støjberg alvorligt. Inger Støjberg hører til i eliten af yngre ekstremt hovne Venstre-folk, der osse inkluderer Søren Pind, Troels Lund (ja hvad er det han hedder) m.fl.

Senest vil Inger Støjberg ikke tage en måling fra Catinét for Ritzau alvorligt, der viser, at næsten 60 procent af vælgerne vil have et valg frem for at overdrage magten direkte til Lars Løkke Rasmussen (V). Men det ville selvfølgelig heller ikke passe Venstre, fordi så peger 48 procent på Helle Thorning-Schmidt som statsminister mod bare små 34 procent, der vil have Lars Løkke Rasmussen, der har et sympatisk forhold til naturfilm på skatteydernes regning.

At jeg så personligt ikke kan forstå, at Socialdemokraterne har valgt et aldeles upersonligt svar på Barbiedukken som partiformand, er så en helt anden sag.

Venstre: Det er en absurd måling (Politiken 23.02.2009)

2 kommentarer:

  1. Inger Støjberg som Geskæftigelsesminister, hvor skingert kan det mon ikke blive?

    SvarSlet
  2. ATS skriver i dag: Inger Støjsender er blevet udnævnt til beskæftigelsesminister, fordi hun manglede noget at beskæftige sig med, efter at hun har brugt det sidste halve år på at afvise, at Anders Fjogh skulle være på vej til udlandet.

    SvarSlet