6. januar 2008

Kristendom - tjah!


Oversættelse:
KRISTENDOM
Troen på, at en kosmisk jødisk zombie, som var sin egen far, kan få dig til at leve evigt, hvis du symbolsk spiser hans kød og telepatisk fortæller ham, at du vil acceptere ham som din herre, så han kan fjerne en ond kraft fra din sjæl, og som er til stede i menneskeheden, fordi en ribbenskvinde blev overbevist af en talende slange om at spise et æble fra et magisk træ ... ja, det giver virkelig mening.

2 kommentarer:

 1. Måske giver dét, du skriver ikke nogen mening, for fortolkningen er jo din, (og ikke en kristen persons) men hvis du sætter dig ned og læser biblen igen og igen, således, som mange kristne gør, så forstår du sikkert, hvorfor Jesus betyder så meget i deres liv og hvorfor kristendommen gør dem lykkeligere end gennemsnitsbefolkningen, som det stod i J.P. for en rum tid siden.

  Jeg synes selv, at de rareste mennesker, som jeg møder i min hverdag, der de, der er religiøse og som iflg deres religion skal behandle andre med respekt og venlighed. Denne respekt og venlighed oplever jeg og mange andre som værende manglende i hverdagen, både på jobbet, på motorvejen og i hjemmet.
  Og faktisk er denne gode opførsel jo bare svarende til almindelig god skik og brug = opdragelse...

  Derfor kan jeg ikke selv andet end respektere det der står i biblen og de mennesker, der tror på det. Halleluja...

  SvarSlet
 2. Hej Anonym
  Nu er teksten ikke min, men dog ret tankevækkende.
  Hvad angår biblen og de religiøse, så vil jeg medgive, at der da findes mange venlige religiøse. Jeg har dog gennem min katolske opvækst mødt adskillige religionsforstyrrede mennesker med svingende rationalitet og manglende menneskelig moral.
  Og man kan jo ikke komme uden om, at religionsforstyrrede mennesker som Georg W. Bush og Toni Bliar, i den grad har fået ødelagt lande som Irak og ødelagt respekten for menneskerettighederne, selv om tortur har været en del af den kristne praksis.
  De virkeligt bibeltro er efter min mening de absolut farligste.

  SvarSlet