6. december 2009

Årets dummeste politikerudsagn

Peter Christensen (V)

Peter Christensen, der er en af partiets Venstre helt store nulliteter, kommer i et interview i Politiken 5. december 2009 med årets dummeste udsagn fra en politiker. Peter Christensen siger: "Jeg vil ikke bestemme, hvordan danskerne skal leve deres liv!" (sic!)

Jamen, hvorfor er Peter så blevet folketingspolitikker? Folketingspolitikkere laver jo ikke andet end netop at lovgive = bestemme om, hvordan danskerne skal leve deres liv. Lad os blot tage den seneste lømmelpakke, lad os tage terrorlovgivningen, lad os tage knivloven, lad os tage osv. osv.

Peter Christensen er måske Venstres begavede svar på Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti? En slags lookalike (som det hedder på nydansk)? Men man skal jo nok erindrer sig, at i Danmark har vi det gode demokratiske princip, at enhver myndig person kan vælges til Folketinget. Det kræver ikke på nogen måde klogskab, viden eller erfaring, og Peter Christensen fra Venstre er et lærerigt udtryk for dette gode demokratiske princip. Peter Christensen er så afgjort ikke den skarpeste kniv i Folketingets skuffe, det deler han med Martin Henriksen, og han er end ikke medlem af Dansk Folkeparti, så på den måde er osse han med til at afspejle bredden af kløgt i Folketinget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar