30. november 2008

SINDELAGSKONTROL

Hans Jørgen Bonnichsen

Dansk Folkeparti fortsætter sin hetz mod tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen. I Politiken (30.11.2008) citeres Peter Skaarup (DF) for, at Hans Jørgen Bonnichsens udtalelser i forskellige sager er at sammenligne med Frank Grevil overtrædelse af tavshedspligten - underforstået, at Hans Jørgen Bonnichsen har begået noget kriminelt. Peter Skaarup (DF), der i denne sag optræder som et lige så perfidt røvhul som Pia Kjærsgaard, undlader dog at sigte Hans Jørgen Bonnichsen direkte ved at sige, at Hans Jørgen Bonnichsen måske eller måske ikke har overtrådt sin tavshedspligt.
Dansk Folkepartis perfide angreb på Hans Jørgen Bonnichsen er et klart udtryk for den sindelagskontrol partiet ønsker overfor folk, der ikke er enige med Dansk Folkeparti. Føj for Satan! Dansk Folkeparti ér et fascistisk parti!

Er Peter Skaarup fascist - formenligt - men måske ikke!


Man kan kun håbe, at Hans Jørgen Bonnichsen gider tage en sag på æreskrænkelser mod Peter Skaarup og hans forblommede sigtelser om, at Hans Jørgen Bonnichsen har optrådt kriminelt.

DF sammenligner Bonnichsen med Grevil (Politiken 30.11.2008)
Bonnichsen: DF fører smædekampagne (Politiken 30.11.2008)
Oppositionen: Brian M. må stoppe DF(Politiken 01.12.2008)
Professorer bakker Bonnichsen op(Politiken 01.12.2008)

Pia Kjærsgaard er et perfidt røvhul (Blog)

At den forvorpne spejderdreng Brian Mikkelsen kører den samme melodi, gør ikke sagen mindre uskøn, men der kan man trods alt sige, at Brian Mikkelsen jo så afgjort er ikke den skarpeste kniv i hos de konservative, og det er trods alt en slags undskyldning.

Justitsministeren vil ikke politianmelde PET-chef (Politiken 29.11.2008)
Infamt - Når justitsministeren insinuerer (Politiken 29.11.2008 - Leder)
V: Stop forfølgelsen af tidligere PET-chef (Berlingske 01.12.2008)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar