18. august 2008

Moralmoster Karen Jespersen overrasket


Genfærdsminister og moralmoster Karen Jespersen er overrasket over, at drenge og unge mænd kan have fantasier om at gå til en prostitueret, og mener, at det er et skråplan, at de overhovedet kan tænke sådan. Og også det, at både mænd og kvinder kan finde det acceptabelt at modtage og at betale penge for seksuelle servicer, er ifølge moralmosteren et skråplan.


Nu er det jo så absolut ikke noget nyt, at både mænd og kvinder kan have seksuelle fantasier om ludere og seksualitet! Det er vel en ældgammel både myte og fantasi, der bl.a. handler om forestillingen den helt fri seksualitet. At livet så for nogen prostituerede ikke er særlig frit, men som for langt de fleste lønarbejdere handler mere om at få brød på bordet end om glæden ved arbejdet, er jo heller ikke noget nyt. At der, for moralmostre er en stor forskel på med hvilken legemsdel, man tjener sit udkomme med, er i og for sig heller ikke noget nyt. Hvad er i grunden den store forskel egentligt på Karen Jespersens nuværende arbejde og så en prostituerets – jeg har svært ved at se det! Man prostituerer sig jo af mange grunde, penge, politik, karriere, fred i forholdet, lyst, fantasier, hurtige penge osv.


Hvis genfærdsminister og moralmoster Karen Jespersen i grunden vil gøre noget for prostituerede i dårlige kår, og de findes så absolut, så handler det vel blot om at forbedre de sociale vilkår – som genfærdsministeren som gammel leninist en gang gik ind for – og at forbedre forholdene for f.eks. narkomanerne. Det ligger lige for, det er blot at komme igang, i stedet for at moralisere.

Hver femte unge mand overvejer købesex (Politiken.dk)

David Rehling: I er klamme. Fy, fy skamme!. Moralminister Karen Jespersen vil formane unge mænd væk fra sexbesøg. (Information)

Hver femte dreng overvejer købesex (Berlingske.dk)

Servicestyrelsen kampagne mod prostitution (En luders dagbog)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar